Prijs en kwaliteit
Deze stemmen wij graag met u af. Kleding, textielwaren en accessoires kunnen wij vaak tegen een gereduceerde prijs voor u inkopen, voorbeelden u zien bij Links.

 

De prijs is erg afhankelijk van hetgeen u wilt. Een bedrukking in meerdere kleuren, een complexe vorm zal altijd duurder zijn dan een eenvoudige bedrukking. Ook de hoeveelheid is bepalend voor de prijsvorming. Graag willen wij het een en ander met u afstemmen en u wijzen op de voordelen die u met ons kunt behalen.

Door op de knop contact te klikken krijgt u de mogelijkheid om ons uw probleem voor te leggen. Vergeet niet om uw telefoonnummer te vermelden. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 

Aanleveren materiaal
Voor goed borduurwerk of het maken van een goede bedrukking dient het aangeleverde materiaal te voldoen aan een aantal eisen. Het spreekt voor zich dat wij van slecht materiaal geen fraai drukwerk of borduurwerk kunnen maken. Ook dit willen wij graag met u afstemmen.

 

De juiste maat
Kleding en dergelijke kunt u bij ons altijd vooraf passen. Borden of panelen, komen wij vooraf meten op de plaats waar ze uiteindelijk komen te hangen. Omdat wij graag tevreden klanten zien, zullen wij alles in het werk stellen om dit te voor elkaar te krijgen.

 

Afleveren en bevestigen
Dit stemmen wij graag met u af. Wij kunnen het materiaal afleveren op de door u gewenste locatie. Ook kunnen wij zorgen voor de juiste montage van materiaal, als dit van toepassing is.